Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /var/www/vhosts/dmp-groep.nl/drupal/includes/menu.inc).

Automatisering

Oplossingen voor het MKB.

DMP Groep neemt op het gebied van automatisering uit handen van kleine en middelgrote organisaties door het leveren van hoogwaardige diensten die gebouwd zijn op de meest geavanceerde systemen en processen die op dit moment beschikbaar zijn.

Wij zijn de ICT dienstverlener die net even die stap extra zet om uw organisatie optimaal te laten functioneren. Het is onze ambitie om uw bedrijf te ondersteunen bij het bereiken van uw doelstellingen door de zorg voor uw netwerk geheel of gedeeltelijk uit handen te nemen.

E-mail, filesharing, beheer, internet.

Of het nu gaat om het toegankelijk maken van e-mail en internet op de werkplek, het delen van printers en bestanden, of het beheer van het netwerk. Taken als systeembeheer worden veelal intern opgedragen aan een medewerker die daardoor niet meer aan zijn of haar eigen werkzaamheden toe komt, en vaak specifieke automatiseringskennis mist. Wij nemen u die taak graag uit handen zodat u zich daar geen zorgen meer over hoeft te maken en verder kunt met waar ú goed in bent.

Eén aanspreekpunt.

Onze klanten hebben slechts één aanspreekpunt voor implementatie, hardware, storingsdienst, beheer, helpdesk en onderhoud. U wordt niet van het kastje naar de muur gestuurd mocht er onverhoopt toch een probleem optreden. Bovendien hechten we veel waarde aan heldere afspraken, persoonlijk contact en duurzame relaties met onze opdrachtgevers en: wij denken graag mee over oplossingen!