Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /var/www/vhosts/dmp-groep.nl/drupal/includes/menu.inc).

Drukwerk

Introductie

Al vele jaren verzorgen wij vele soorten zakelijk drukwerk voor een brede klantenkring. Een gemotiveerd team van vakspecialisten gecombineerd met de meest geavanceerde technieken staan garant voor optimale resultaten! Wij laten ons leiden door het feit dat de uitstraling van uw bedrijf grotendeels bepaald wordt door de kwaliteit van uw drukwerk. Als klant kunt u een ontwerp geheel door ons laten verzorgen.

Het is echter ook mogelijk om uw eigen huisstijl op maat te laten maken waarin uw eigen ideeën volledig verwerkt zitten of ieder mogelijke combinatie hiervan. Wij denken met u mee!

Drukwerk

Met moderne productiemiddelen zorgen wij voor vlekkeloos drukwerk dat gezien mag worden.

Huisstijl- en handelsdrukwerk

Briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, schrijfbloks, sets, kettingformulieren.

Reclame- en promotioneel drukwerk

Flyers, folders, posters, banieren, show-cards, entreekaarten, productbrochures, waaiers, uitnodigingen, etiketten, verpakkingstape.

Digitaal printen

Het digitale drukwerk is steeds meer in opkomst, de kwaliteit van ons digitale drukwerk is hoog en dankzij de nieuwste technische apparatuur kunnen wij snel leveren en zijn ook kleine oplages mogelijk.

Zowel voor uw kleuren als zwart-wit werk hebben wij gekozen voor de beste digitale apparatuur. Wij maken o.a. posters, flyers, entreekaarten, visite-kaartjes, gepersonaliseerde mailings, jaarverslagen, proefschriften of club-bladen.