Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /var/www/vhosts/dmp-groep.nl/drupal/includes/menu.inc).

Service Buro

Data Conversie

Wilt u uw gegevens omgezet hebben naar een ander formaat of moet uw database bewerkt worden voor bijvoorbeeld een gepersonaliseerde mailing, dan kunnen wij u verder helpen. Wij kunnen een groot scala aan bestandsformaten bewerken.

Data Entry

Heeft u veel gegevens die ingevoerd moeten worden? Dan is het wellicht mogelijk deze via OCR in te scannen en digitaal te verwerken. Ook handmatige invoer kunnen wij voor u uitvoeren.

Printen

Printen van al uw printopdrachten op blanco papier, voorbedrukt papier, etiketten en nog veel meer mogelijkheden kunnen wij voor u verzorgen. Informeer naar de mogelijkheden.

Digitaal Archief

Ook vaak op zoek naar dat ene document is dossiers, mappen of stapels met papier?

Digitaliseer uw administratie en plaats dit in uw eigen netwerk; veel sneller zoeken, direct mailen naar uw relatie, een kopie opnieuw printen. Een goed georganiseerd systeem doet wonderen.

Bulk Mailingen

Wij verzorgen mailingen in oplagen van 100 tot 500.000. Gepersonaliseerd printen is mogelijk op zowel losse vellen als aan de ketting. Van het vullen van enveloppen tot en met het aanleveren bij de post kunnen wij voor u verzorgen. Wij zijn gespecialiseerd in het conform postale richtlijnen aanmaken van adresboeken op alle denkbare dragers voor uitgevers, bedrijven en binderijen.